Vrijdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen naar de Roesbruggestraat in Beveren-aan-de-IJzer voor een verkeersongeval met een geknelde.

Op de weg tussen Beveren en Roesbrugge kwam het omstreeks 18.30 uur tot een slippartij met een wagen. De wagen met 3 inzittenden belandde in de gracht en kwam daarna tegen een stenen duiker terecht. Daarbij zat de bestuurder gekneld in de wagen en moest daardoor bevrijd worden door brandweer Zuid-IJzer. Alle drie de inzittenden raakten gewond en werden met ziekenwagens overgebracht naar het ziekenhuis van Ieper. Over de toestand van de personen is nog niets bekend.

De wagen raakte vooraan zwaar beschadigd en moest getakeld worden. De Roesbruggestraat was een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

De wagen raakte vooraan zwaar beschadigd en moest getakeld worden. Foto: TAN