Een vrachtwagen met een telescopische kraan is donderdagmorgen gekanteld in de  berm in de Kwellemolenstraat in Alveringem. Donderdagavond kon de kraan pas getakeld worden door twee (!) andere grote kranen.

Ter hoogte van het voetbalveld van VVG Alveringem ging het donderdagmorgen omstreeks 8.00 uur mis voor een chauffeur van een telescopische kraan. Na een uitwijkmanoeuvre voor een tegenligger kwam de kraan met zijn wielen in de zachte berm terecht. Door de vele regen van de afgelopen dagen was de berm een modderpoel geworden waardoor de kraan, met een gewicht van ruim 20 ton, wegzakte en kantelde. De bestuurder kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond.

De weg was gedurende de volledige dag moeilijk bereikbaar. Donderdagavond kwamen er uiteindelijk twee andere grote kranen ter plaatse om het gevaarte op te hijsen.

De kraan, met een gewicht van ruim 20 ton, zakte weg en kantelde. Foto: TAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdagavond kwamen er uiteindelijk twee andere grote kranen ter plaatse om het gevaarte op te hijsen. Foto: TAN