Gisterennamiddag is tijdens een zwerfvuilactie van CD&V Alveringem de gestolen kassa van VVG Alveringem teruggevonden in de Beverenstraat in Leisele. Dat meldt schepen Jacques Blanckaert (CD&V) aan onze redactie.

“Politiezone Spoorkin werd op de hoogte gebracht en kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. In de kassa zat nog wat kleingeld en waren nog heel wat drankbonnen aanwezig”, aldus Jacques Blanckaert. Diezelfde namiddag heeft de Chiro van Izenberge tijdens een zwerfvuilactie ook nog een opmerkelijke vondst gedaan. In de Oude Molenstraat in Izenberge vonden ze een brandkoffer.

Afgelopen woensdag raakte nog bekend dat er drie verdachten uit Diksmuide en Koksijde opgepakt werden in een onderzoek van inbraken in voetbalkantines in de Westhoek.

Gisterennamiddag is tijdens een zwerfvuilactie van CD&V Alveringem de gestolen kassa van VVG Alveringem teruggevonden. Foto: DME