Lotto Soudal, de ploeg van Stavelenaar Stan Dewulf, maakte hun selectie voor Parijs-Roubaix bekend en daar zat meteen een verrassing in. Stan Dewulf rijdt zondag Parijs-Roubaix!

De voorlopige selectie van de Lotto-Soudal-ploeg voor Parijs-Roubaix ziet er als volgt uit: Jens Keukeleire, Tiesj Benoot, Frederik Frison, Nikolas Maes, Lawrence Naesen, Brian Van Goethem en onze dorpsgenoot Stan Dewulf. Dat betekent dus dat Stan Dewulf, reeds winnaar van Parijs-Roubaix bij de beloften, aanstaande zondag zijn eerste klassieker als profrenner mag rijden. Vorig jaar kwam de renner van Lotto-Soudal als eerste over de meet op de mythische Vélodrome van Roubaix.

Zondag kunt u ook terecht op onze Facebookpagina voor realtime updates over de wedstrijd.

Vorig jaar won Stan Dewulf Parijs-Roubaix bij de beloften.