Zaterdagmorgen omstreeks 7 uur gebeurde er een zwaar verkeersongeval op het kruispunt van de Terrestdreef met de 7de Geniestraat in Houthulst. Daarbij raakte een 32-jarige vrouw uit Lo-Reninge gewond en was ze onder invloed van drugs.

Op het kruispunt, waar voorrang van rechts geldt, kwamen twee wagens met elkaar in aanrijding. Eén van de wagens, een Fiat, belandde na de aanrijding in een voortuin van een woning en raakte zwaar beschadigd. De andere betrokken wagen, een BMW, kwam er beter van af en raakte slechts licht beschadigd. De toegesnelde hulpdiensten brachten een bestuurster (32) uit Lo-Reninge en een man uit Houthulst met enkele verwondingen naar het ziekenhuis van Roeselare.

Na een alcohol- en drugstest bleek de vrouw uit Lo-Reninge onder invloed te zijn van drugs en werd haar rijbewijs ingetrokken voor 15 dagen.

Foto: Bert Feys

Foto: Bert Feys