In de nacht van dinsdag op woensdag kwam een bestuurder met zijn wagen in de gracht terecht langs de Gapaard in Hoogstade. De man liep meerdere verwondingen op en werd afgevoerd met een gebroken arm.

Woensdag omstreeks 3.30 uur raakte een bestuurder met zijn wagen om een nog onduidelijke reden van de weg af en kwam, na enkele verkeersborden en een boom aan te rijden, tegen een stenen duiker in de gracht terecht. Bij aankomst van de brandweer bleek de bestuurder al uit zijn wagen te zijn en werd hij met meerdere verwondingen, waaronder een gebroken arm, afgevoerd naar het AZ West. Zijn wagen moest worden getakeld en vele brokstukken moesten worden opgeruimd.

Een deel van een gebroken autoruit blijft achter bij de aangereden stenen duiker. Foto: Daron Mertens
Ook de verkeersborden raakten zwaar beschadigd en zullen vervangen moeten worden. Foto: Daron Mertens