Dinsdagavond kwam een bestuurder in de Reningesteenweg in Lo met zijn bestelwagen in de gracht terecht na een botsing tegen een boom. De man raakte slechts lichtgewond en legde een positieve alcoholtest af.

Het ongeval gebeurde dinsdagavond iets voor 18.00 uur. Een bestuurder reed met zijn bestelwagen tegen een boom en kwam daarna in de gracht terecht van de Reningesteenweg in Lo. De man raakte lichtgewond en werd verzorgd door een toegesnelde ziekenwagen van Merkem. De politie deed de nodige vaststellingen en de bestelwagen, die vooraan zwaar beschadigd raakte, moest worden getakeld. De bestuurder legde een positieve alcoholtest af en is zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt.

De brandweer van Lo-Reninge kwam nadien nog ter plaatse voor het opkuisen en vrijmaken van het wegdek.

De politie deed de nodige vaststellingen. Foto: Daron Mertens
De bestelwagen raakte vooraan zwaar beschadigd en moest worden getakeld. Foto: Daron Mertens