In de Groenestraat heeft een wagen maandagnamiddag vuur gevat bij het buitenrijden van het centrum van Izenberge. Niemand raakte gewond, maar de wagen brandde wel volledig uit.

Even voor 13.00 uur maandagnamiddag werden de brandweerkorpsen van Zuid-IJzer en Lo-Reninge opgeroepen voor een voertuigbrand in de Groenestraat in Izenberge. De bestuurder van de wagen kon nog de aangesloten paardentrailer loskoppelen van de wagen, maar het voertuig brandde wel volledig uit. De brand ging gepaard met een hevige zwarte rookontwikkeling en was van kilometers ver te zien. Ook enkele meters bermvegetatie ging in de vlammen op. De oorzaak van de brand is niet bekend.

De wagen brandde volledig uit. Foto: Daron Mertens
Niemand raakte gewond. Foto: Daron Mertens
Brandweer Lo-Reninge en Zuid-IJzer kwamen ter plaatse. Foto: Daron Mertens