Alveringem

Sint-Rijkersstraat opnieuw volledig afgesloten

Daron Mertens
25 januari 2020
Vanaf 17 februari tot eind mei 2020 zal de Sint-Rijkersstraat, de verbindingsweg tussen het dorpscentrum van Alveringem en de N8, opnieuw voor alle verkeer afgesloten worden.

Tijdens deze werkzaamheden – de vierde fase van de werken – zal de straat veiliger gemaakt worden. “Zo komt er een middengeleider ter hoogte van Rawa en komt er een asverschuiving op het kruispunt met de Dolfijnstraat”, aldus bevoegd schepen Jacques Blanckaert. Het einde van de werken is voorzien voor eind mei, maar verschillende factoren kunnen de duur van de werken beïnvloeden. Over de start van deze werken is er op maandag 27 januari om 19.00 uur een infovergadering gepland in De Kwelle.

Over de start van deze werken is er op maandag 27 januari om 19.00 uur een infovergadering gepland in De Kwelle. Foto: Daron Mertens

Daron Mertens
25 januari 2020