Alveringem

Sint-Rijkersstraat opnieuw volledig afgesloten

Daron Mertens
25 januari 2020
Vanaf 17 februari tot eind mei 2020 zal de Sint-Rijkersstraat, de verbindingsweg tussen het dorpscentrum van Alveringem en de N8, opnieuw voor alle verkeer afgesloten worden.

Tijdens deze werkzaamheden – de vierde fase van de werken – zal de straat veiliger gemaakt worden. “Zo komt er een middengeleider ter hoogte van Rawa en komt er een asverschuiving op het kruispunt met de Dolfijnstraat”, aldus bevoegd schepen Jacques Blanckaert. Het einde van de werken is voorzien voor eind mei, maar verschillende factoren kunnen de duur van de werken beïnvloeden. Over de start van deze werken is er op maandag 27 januari om 19.00 uur een infovergadering gepland in De Kwelle.

Over de start van deze werken is er op maandag 27 januari om 19.00 uur een infovergadering gepland in De Kwelle. Foto: Daron Mertens

Daron Mertens
25 januari 2020

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be