Lo-Reninge

VVV Lo-Reninge schenkt 250 euro aan De Seizoenen

Daron Mertens
27 januari 2020
VVV Lo-Reninge organiseerde vorig jaar op 20 december het Warmste Concert met optredens van Kobe Sercu en An-Sofie Noppe.

De opbrengst van het concert schonk VVV Lo-Reninge aan twee goede doelen: Het Havenhuis in Reninge en De Lovie, dat met De Seizoenen een dagcentrum heeft in Lo. Het Havenhuis is een voorziening voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel als gevolg van ongeval of ziekte. De Lovie zet zich in voor personen met een beperking. Beide organisaties kregen elk een cheque van 250 euro. De chequeoverhandiging aan De Lovie vond maandagnamiddag 27 januari plaats in De Seizoenen in Lo.

De chequeoverhandiging aan De Lovie vond maandagnamiddag 27 januari plaats in De Seizoenen in Lo.

Daron Mertens
27 januari 2020