Hoogstade

Kop-staartaanrijding na ladingverlies op N8 in Hoogstade

Daron Mertens
11 februari 2020
Maandagavond kwam het op de Ieperse Steenweg (N8) ter hoogte van het tankstation PMO in Hoogstade tot een kop-staartaanrijding.

Tijdens enkele felle buien met stevige rukwinden verloor een vrachtwagen een deel van zijn lading, namelijk een Aixam voertuig of ook wel een brommobiel genoemd. De brommobiel, die achteraan op de aanhangwagen stond, kantelde door de wind om en kwam op het wegdek terecht. Twee wagens die daarachter reden, een Citro├źn en een Audi, moesten flink in de remmen en kwamen met elkaar in botsing. Er vielen geen gewonden. De politie kwam ter plaatse voor de vaststellingen en het verkeer te regelen.

De kop-staartaanrijding gebeurde ter hoogte van het tankstation PMO in Hoogstade.

Daron Mertens
11 februari 2020