Stavele

Bulldozer brandt uit in loods met koeien in Stavele

Daron Mertens
2 maart 2020
Een bulldozer is maandagnamiddag volledig uitgebrand in een loods van een landbouwbedrijf langs de Krombekestraat in Stavele. Alle koeien in de loods werden door de brandweer gered.

De brand brak uit omstreeks 12.45 uur en werd opgemerkt door een buurman. De man hoorde enkele ontploffingen en zag een zwarte rookwolk nabij de loods. De brandweer werd meteen verwittigd en rukte in grote getale uit. In de loods zaten ook enkele koeien die door de brandweer allemaal in veiligheid konden worden gebracht. Enkele dieren liepen daarbij enkele brandwonden op. De bulldozer is volledig vernield en er is brandschade aan het dak van de loods. De brandweer had alles snel onder controle en kon de schade beperken.

De bulldozer is volledig vernield en er is brandschade aan het dak van de loods. Foto: Het Alveringems Nieuws

Daron Mertens
2 maart 2020