Alveringem

Asfalteringswerken Sint-Rijkersstraat op 12 en 13 mei

Daron Mertens
29 april 2020
Op dinsdag 12 en woensdag 13 mei 2020 worden er asfalteringswerken uitgevoerd in de Sint-Rijkersstraat, vanaf de huidige werfzone tot aan huisnummer 1, tegen de dorpskern.

De asfalteringswerken starten op dinsdag 12 mei om 6.00 uur. Tijdens de werken kun je niet parkeren in de Sint-Rijkersstraat. De woningen in de Sint-Rijkersstraat zijn niet bereikbaar met voertuigen. Zorg dat je wagen op een andere locatie staat als je die wil gebruiken tijdens de werken.

Je kunt pas vanaf donderdag 14 mei 2020 terug met je voertuig de Sint-Rijkersstraat inrijden. Hou er rekening mee dat er wijzigingen kunnen gebeuren, bijvoorbeeld door externe factoren zoals het weer. De werken worden uitgevoerd door de firma Norré uit Westende.

De wegenwerken in de Sint-Rijkersstraat. Foto: Daron Mertens

Daron Mertens
29 april 2020

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be