Alveringem

Werken Sint-Rijkersstraat vroeger klaar dan gepland

Daron Mertens
8 mei 2020
De werken aan de Sint-Rijkersstraat van de N8 tot aan het binnenrijden van de bebouwde kom, zijn vroeger dan verwacht zo goed als afgewerkt.

De nodige verkeerssignalisatie werd geplaatst en de wegmarkeringen werden geschilderd. De graspartijen worden op dit moment ingezaaid. De plaatselijke Unizo-afdeling liet ondertussen via haar website weten dat de werken bijna afgelopen zijn en verkeer vanaf donderdag 14 mei, zonder onvoorziene omstandigheden, weer mogelijk zal zijn.

Bevoegd schepen Jacques Blanckaert bevestigt deze datum tegenover onze redactie: “Abstractie gemaakt van onvoorziene omstandigheden zoals het weer en de maatregelen in de strijd tegen corona, zal de Sint-Rijkersstraat vanaf 14 mei weer open gaan voor het publiek. Op 12 en 13 mei zal, zoals reeds eerder meegedeeld, het resterende gedeelte van de Sint-Rijkersstraat (huidige werfzone tot aan het Dorp) opnieuw geasfalteerd worden.”

De heraangelegde Sint-Rijkersstraat. Foto: BV Timo-Tuin

Daron Mertens
8 mei 2020