Lo-Reninge

Al zeven dagen geen besmettingen in Lo-Reninge

Daron Mertens
30 september 2020
De voorbije zeven dagen werden in Lo-Reninge geen coronabesmettingen meer vastgesteld, dat blijkt uit de gegevens van de Zorgatlas.

Sciensano baseert zich echter sinds kort op de gegevens van de voorbije 14 dagen, zodat daar het ‘nulpunt’ nog niet is bereikt en de teller nog steeds op 13 besmettingen staat (cijfer van 29/9). Bijgevolg kleurt Lo-Reninge op de kaart van Sciensano helaas nog rood. Het stadsbestuur hoopt van harte dat het coronavirus Lo-Reninge voortaan links laat liggen en vooral dat iedereen beseft dat het hanteren van de zes gouden regels heel belangrijk is. “We hebben aan de lijve ondervonden dat corona nog lang niet verdwenen is, maar dat we er toch samen uit kunnen geraken”, aldus burgemeester Lode Morlion.

Daron Mertens
30 september 2020

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be