In de Breydelstraat in Lo start op maandag 16 november de volgende fase in het kader van de aanleg van de nieuwe waterleiding. De werken zullen normaal duren tot het einde van het jaar.

In de Breydelstraat zal een versmalde doorgang voorzien zijn met permanent eenrichtingsverkeer voor wie vanuit Nieuwkapelle komt en Lo verlaat via de Weststraat. Het verkeer dat Lo via de Lobrug wil binnenrijden, moet een omleiding volgen via de Rabbelaresteenweg, Ashoop en Blauwvoet. De omleiding is eenrichtingsverkeer, ook voor fietsers. Voetgangers en fietsers kunnen wel via de achterkant van de Breydelstraat passeren.

Er wordt eenrichtingsverkeer voorzien in de Zandfoortstraat en Kiviethoek voor wie van Pollinkhove naar Lo rijdt. Fietsers kunnen beide richtingen volgen, bijgevolg geldt in deze straten een snelheidsbeperking van 30 km/u. Het kruispunt van de Oude Eiermarkt met de Weststraat blijft open. Er wordt een plaatselijk verkeer ingelast tussen Lovaart en Willem van Loolaan.

Er geldt een verbod voor niet-plaatselijk zwaar verkeer (+ 3,5 ton), dat zal ter hoogte van o.a. Lizerne (Zuidschote), Oudekapelle en de Gapaard met werfborden aangemaand worden om te rijden via alternatieve wegen.

De werken zullen normaal duren tot het einde van het jaar.