Lo-Reninge

Cheque van 435 euro voor VBS De Ladder

Daron Mertens
12 december 2020
Vrije Basisschool De Ladder uit Reninge kreeg een cheque van 435 euro voor ‘Operatie Proper’.

De school nam vorig schooljaar deel aan ‘Operatie Proper’ van Mooimakers, een beloningssysteem voor scholen, groepen en verenigingen met als doel om hen een financieel duwtje in de rug te geven en zwerfvuil duurzaam aan te pakken. VBS De Ladder organiseerde onder meer themalessen rond de afvalproblematiek en ruimde regelmatig het zwerfvuil op in hun omgeving. Namens de IVVO en Mooimakers mocht schepen van Milieu Johan Matthys een cheque van 435 euro overhandigen aan juf Gerlind Huyghe, overtuigd trekker van het project in de school, en directeur Pieter Formesyn.

Juf Gerlind Huyghe, directeur Pieter Formesyn en schepen van Milieu Johan Matthys.

Daron Mertens
12 december 2020