Alveringem

Jonge vrouw (19) zwaargewond na frontale botsing

Daron Mertens
12 december 2020
Een 19-jarige vrouw is vrijdagavond zwaargewond geraakt na een zware frontale klap met een tegenligger in de Lindestraat in Alveringem. De jonge vrouw uit Beveren-IJzer zat bijna een uur gekneld in haar wagen.

Het ongeval gebeurde rond 19.45 uur toen een Mini Cooper en een Opel frontaal op elkaar inreden in de Lindestraat in Alveringem, ter hoogte van de N8. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Bij aankomst zat de 19-jarige bestuurster van de Mini-Cooper gekneld in haar wagen en moest ze door de brandweer van Lo-Reninge bevrijd worden. Het duurde bijna een uur alvorens de vrouw veilig uit haar wagen bevrijd kon wordenZe werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis van Veurne. De bestuurder van de Opel Zafira, een man uit Veurne, liep lichte verwondingen op en werd ook afgevoerd met de ziekenwagen.

Beide voertuigen werden getakeld en de brandweer ruimde de brokstukken op. De straat was enkele uren afgesloten voor het verkeer.

De vrouw uit Beveren-IJzer zat bijna een uur gekneld in haar wagen.

Daron Mertens
12 december 2020