Lo-Reninge

Lo-Reninge schenkt mondmaskers aan inwoners

Daron Mertens
15 december 2020
Alle inwoners van Lo-Reninge die ouder zijn dan 12 jaar krijgen de komende dagen een gratis mondmasker met het nieuwe logo van de stad Lo-Reninge in de bus.

De mondmaskers werden besteld bij Think Pink, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. De gemeente steunt dus meteen ook een goed doel met de verdeling van de mondmaskers. Bij het pakketje dat de gezinnen ontvangen, steekt ook een origineel nieuwjaarskaartje waarmee het stadsbestuur de inwoners prettige feestdagen wenst en hen vooral een hart onder de riem wil steken in deze hectische coronatijden.

Het stadsbestuur van Lo-Reninge dankt ook de vrijwilligers die meehielpen met het samenstellen en verdeling van de pakketjes.

Burgemeester Lode Morlion en schepen Lieve Castryck met het nieuwe mondmasker.

Daron Mertens
15 december 2020

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be