Alveringem

Bestelwagen en auto duiken in gracht na botsing op N8

Daron Mertens
17 december 2020
Een bestelwagen en een auto zijn dinsdagnamiddag in de gracht terechtgekomen na een kop-staart aanrijding op de N8 in Alveringem.

Het ongeval gebeurde rond 16.45 uur ter hoogte van de Wijdouwbeekstraat, die gelegen is tussen de kruispunten Myosotis en Nieuwe Herberg. De 50-jarige S.D., bestuurder van de personenwagen, zou die straat inslaan en vertraagde. De 35-jarige bestuurder van de bestelwagen die achter de Citro├źn reed had dat te laat opgemerkt en er volgde een harde botsing. Beide voertuigen raakten van de weg af en kwamen deels tot stilstand in de gracht. Beide bestuurders bleven ongedeerd, passagiers waren er niet.

De politie kwam ter plaatse en deed de nodige vaststellingen. De brandweer van Veurne ruimde de brokstukken op. Het ongeval zorgde even voor verkeershinder.

Het ongeval zorgde even voor verkeershinder.

Daron Mertens
17 december 2020