Alveringem

Bestelwagen en auto duiken in gracht na botsing op N8

Daron Mertens
17 december 2020
Een bestelwagen en een auto zijn dinsdagnamiddag in de gracht terechtgekomen na een kop-staart aanrijding op de N8 in Alveringem.

Het ongeval gebeurde rond 16.45 uur ter hoogte van de Wijdouwbeekstraat, die gelegen is tussen de kruispunten Myosotis en Nieuwe Herberg. De 50-jarige S.D., bestuurder van de personenwagen, zou die straat inslaan en vertraagde. De 35-jarige bestuurder van de bestelwagen die achter de Citro├źn reed had dat te laat opgemerkt en er volgde een harde botsing. Beide voertuigen raakten van de weg af en kwamen deels tot stilstand in de gracht. Beide bestuurders bleven ongedeerd, passagiers waren er niet.

De politie kwam ter plaatse en deed de nodige vaststellingen. De brandweer van Veurne ruimde de brokstukken op. Het ongeval zorgde even voor verkeershinder.

Het ongeval zorgde even voor verkeershinder.

Daron Mertens
17 december 2020

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be