Alveringem

‘Reizen Waes: Vlaanderen’ op bezoek in Alveringem

Daron Mertens
24 december 2020
Zijn vliegtickets voor het vijfde seizoen van Reizen Waes waren al geboekt, maar de luchthavens sloten nog voor hij z’n koffer kon pakken. Geen avonturen in het buitenland voor Tom Waes dit jaar, met dank aan corona. De presentator spendeerde de afgelopen zomer in eigen land, onder andere in Alveringem.

Voor Reizen Waes: Vlaanderen trok Waes afgelopen zomer door door alle Vlaamse provincies, op zoek naar straffe verhalen, unieke belevenissen en mooie plekken. Het verslag van die trip krijgt u binnenkort te zien, zeven afleveringen lang. De tocht start in de Westhoek en eindigt in het Zoniënwoud. Zo kreeg Waes een tip binnen uit de Westhoek over de mysterieuze dood van zijn overgrootvader. In Alveringem ontdekt hij dan een stukje geschiedenis van zijn overgrootvader.

Reizen Waes: Vlaanderen, vanaf zondag 3 januari 2021 om 20.05 uur op Eén.

Reizen Waes: Vlaanderen, vanaf zondag 3 januari 2021 om 20.05 uur op Eén. Foto: Eén

Daron Mertens
24 december 2020