Alveringem

Motorrijder (50) uit Alveringem levensgevaarlijk gewond na aanrijding

Daron Mertens
3 februari 2021
Een motorrijder is woensdagnamiddag levensgevaarlijk gewond geraakt na een aanrijding in de Albert I-laan in Veurne. De 50-jarige motard, een man uit Alveringem, reed in op een indraaiende vrachtwagen.

Volgens de eerste vaststellingen reden zowel de motorrijder als de vrachtwagen op de Albert I-laan. De vrachtwagen zou indraaien in de Handelsstraat en was bezig met dat manoeuvre toen de motorrijder tegen de achterste wielen botste. De man liep zware verwondingen op, onder meer een schedeltrauma. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en de straat werd afgesloten.

De bestuurder (50) van de motor, een man uit Alveringem, werd na een half uur reanimatie met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er werd door het parket van Veurne een verkeersdeskundige aangesteld.

Daron Mertens
3 februari 2021