Alveringem

Motorrijder (50) uit Alveringem levensgevaarlijk gewond na aanrijding

Daron Mertens
3 februari 2021
Een motorrijder is woensdagnamiddag levensgevaarlijk gewond geraakt na een aanrijding in de Albert I-laan in Veurne. De 50-jarige motard, een man uit Alveringem, reed in op een indraaiende vrachtwagen.

Volgens de eerste vaststellingen reden zowel de motorrijder als de vrachtwagen op de Albert I-laan. De vrachtwagen zou indraaien in de Handelsstraat en was bezig met dat manoeuvre toen de motorrijder tegen de achterste wielen botste. De man liep zware verwondingen op, onder meer een schedeltrauma. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en de straat werd afgesloten.

De bestuurder (50) van de motor, een man uit Alveringem, werd na een half uur reanimatie met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er werd door het parket van Veurne een verkeersdeskundige aangesteld.

Daron Mertens
3 februari 2021

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be