Alveringem

Vier voertuigen betrokken bij botsing

Daron Mertens
4 februari 2021
Vier voertuigen zijn woensdagnamiddag betrokken geweest bij een botsing in het centrum van Alveringem. Een 88-jarige vrouw reed om ongekende reden tegen een geparkeerd voertuig.

De 88-jarige M.D. uit Alveringem reed met haar Citroën omstreeks 15.00 uur langs het Dorp in de bocht aan de kerk komende van de Sint-Rijkersstraat. Na de bocht raakte de bestuurster om ongekende reden een geparkeerde Renault aan. Dit voertuig botste op zijn beurt tegen een BMW die voor hem geparkeerd stond. De Citroën van de 88-jarige vrouw kwam aan de overzijde van de weg in aanraking met nog een geparkeerd voertuig, een Audi.

De bestuurder (88) van de Citroën was ongedeerd maar haar twee passagiers, ook tachtigers uit Alveringem, liepen lichte verwondingen op. Na een controle in het ziekenhuis mochten ze terug naar huis. De blikschade bleef beperkt.

Daron Mertens
4 februari 2021