Beveren

Twee arbeiders bedolven na instorting bouwput

Daron Mertens
22 februari 2021
Maandagnamiddag moest de brandweer twee arbeiders bevrijden uit een bouwput nadat die was ingestort. Beiden werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur tijdens riolerings- en wegeniswerken op het Sint-Brigidaplein in het centrum van Beveren-IJzer. Twee arbeiders stonden in een 3-tal meter diepe bouwput toen op een bepaald moment de randen instortten. Beiden raakten bedolven onder de aarde. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en konden hen bevrijden, waarna het medisch personeel zich over de slachtoffers ontfermde.

De twee mannen, vijftigers uit Poperinge en Langemark, raakten gewond en werden met verschillende breuken overgebracht naar het ziekenhuis van Ieper.

Riolerings- en wegeniswerken op het Sint-Brigidaplein.
De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.
Daron Mertens
22 februari 2021

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be