Alveringem

Overdosis werd Alveringemse (27) fataal

Daron Mertens
4 juni 2021
De vrouw uit Alveringem die maandagmorgen dood werd aangetroffen in een woning in Meulebeke, is gestorven aan een overdosis.

Omdat bewoner L.V. (30) bij politie en gerecht bekend is voor drugsfeiten werd het overlijden van de 27-jarige vrouw uit Alveringem onmiddellijk als verdacht beschouwd. De man werd opgepakt en langdurig op de rooster gelegd. De technische recherche zocht ondertussen naar sporen in de rijwoning, ook een wetsdokter kwam ter plaatse. Na grondig onderzoek bleek dinsdag dat de jonge vrouw stierf aan een overdosis. Er is dus geen kwaad opzet gemoeid met haar overlijden. Bewoner L.V. mocht uiteindelijk weer beschikken. Of de man schuldig verzuim kan ten laste worden gelegd, is niet duidelijk.

 

Daron Mertens
4 juni 2021