Hoogstade

Lijnbus betrokken bij kop-staartbotsing in Hoogstade

Daron Mertens
9 juni 2021
Langs de Ieperse Steenweg in Hoogstade gebeurde dinsdagavond een ongeval waarbij een bus van de vervoersmaatschappij De Lijn en een auto betrokken waren.

Ter hoogte van de bushalte in Hoogstade reed een auto omstreeks 17.50 uur achteraan in op een lijnbus. Een 75-jarige autobestuurder uit Bergen reed richting Veurne toen hij vermoedelijk door de laagstaande zon de stilstaande lijnbus niet zag staan. Er volgde een stevige kop-staartbotsing tussen beide voertuigen. De bestuurder van de wagen en zijn 82-jarige passagier, eveneens uit Bergen, raakten in shock en werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De buschauffeur raakte niet gewond. De politie kwam ter plaatse voor de vaststellingen.

Foto: Dochy

Daron Mertens
9 juni 2021

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be