Gijverinkhove

Wagen knalt tegen boom in Gijverinkhove

Daron Mertens
22 juni 2021
Een wagen is dinsdagnamiddag langs de Kallestraat in Gijverinkhove tegen een boom geknald. De bestuurder raakte licht gewond.

Een 30-jarige bestuurder uit Koksijde reed omstreeks 13.30 uur op het kruispunt van de Kallestraat en Groenestraat. Op een bepaald moment moest de bestuurder in de remmen voor een ander voertuig. Door een oliespoor op de baan begon de wagen te slippen en kwam het vervolgens tot stilstand tegen een boom.

Door de klap werd het motorcompartiment uit de wagen geslingerd en lag de baan bezaaid met brokstukken. Het slachtoffer was zelf uit het wrak gekropen en werd licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Brandweer Lo-Reninge kwam ter plaatse en ruimde de brokstukken en de olie op. Het voertuig is total loss en werd getakeld.

 

 

 
Daron Mertens
22 juni 2021

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be