Izenberge

Fransman (40) ramt verkeerseiland en blaast positief

Daron Mertens
16 juli 2021
Een Fransman (40) heeft donderdagavond een verkeerseiland geramd in de Groenestraat in Izenberge.

Een 40-jarige Fransman reed rond 22.30 uur in de Groenestraat komende van Gijverinkove en reed naar Izenberge. Daar ging het verkeerd want de bestuurder verloor plots de controle over het stuur van zijn wagen, een break. Hij belandde in het midden van een vluchtheuvel en reed daar twee palen omver. Dat gebeurde vlak na een dubbele bocht. De Fransman raakte niet gewond maar zijn wagen vertoonde wel behoorlijk wat schade en werd getakeld. De politie liet de man een ademtest afleggen en die bleek positief. Het is niet duidelijk of zijn rijbewijs ingehouden werd.

Foto: Daron Mertens

Daron Mertens
16 juli 2021