Lo-Reninge

Verkoop koekjes en win een ballonvaart

Daron Mertens
24 september 2021
Verenigingen of goede doelen kunnen geld inzamelen door koekjes van Jules Destrooper te verkopen.

Jules Destrooper geeft dan, per verkochte koekjesdoos, een straffe commissie aan de vereniging. En de vereniging die het meeste koekjesdozen verkoopt wint een gratis ballonvaart voor 10 personen in een luchtballon van Jules Destrooper. Al 285 verenigingen en goede doelen, verspreid over heel Vlaanderen, genieten van een deel van de koek: Zij gaan de boer op en verkopen tot en met 27 oktober koekjesdozen ten voordele van hun vereniging.

Elke deelnemende vereniging krijgt toegang tot een webshop, waarin de producten door leden en sympathisanten gekocht kunnen worden. De verenigingen kunnen zelf de volledige verkoop opvolgen via een platform. Zo kan de verkoop zowel digitaal als niet-digitaal georganiseerd worden, wat het voor verenigingen en goede doelen mogelijk maakt om op een eenvoudige manier snel financiële steun op te halen.

Lees verder onder de foto.

Nieuwe start na corona

Trooper zorgt zo voor een welgekomen extra inkomstenstroom, die verenigingen en goede doelen vandaag extra hard nodig hebben, want de coronacrisis heeft ook hen zwaar geraakt. Laurence Depondt, verantwoordelijke voor verenigingen binnen Jules Destrooper, is tevreden met deze samenwerking. “Door met Trooper samen te werken, kunnen wij lokale, impactvolle initiatieven over heel Vlaanderen steunen. Hopelijk geeft het hen een vliegende start aan het begin van het verenigingsjaar, zodat ze opnieuw zoals voor Corona hun werking kunnen verderzetten.”

“Via Trooper.be kan iedereen naast deze actie, ook het hele jaar door geld inzamelen voor een vereniging of een goed doel naar keuze door online te shoppen, zonder dat het je één eurocent extra kost”, aldus Elisabet Lamote, Co-founder van Trooper. “Intussen ging er via Trooper al 3,5 miljoen euro naar de meer dan 8.500 aangesloten verenigingen en goede doelen uit Vlaanderen en de teller blijft tikken. Je vereniging gratis aansluiten kan hier.

Daron Mertens
24 september 2021