Lo-Reninge

Wagen volledig uitgebrand na technisch defect

Daron Mertens
27 september 2021
Brandweer Westhoek werd maandagmorgen opgeroepen voor een voertuigbrand langs de Lolege in Lo.

Een Range Rover die langs de Lovaart reed tussen Fortem en Lo kreeg omstreeks 9.15 uur te maken met technische problemen. Dit ging gepaard met veel rookontwikkeling. De bestuurder kon de wagen nog verlaten en bracht zich in veiligheid. De auto vatte vervolgens vuur. Bij aankomst van de brandweer stond de wagen al in lichterlaaie en brandde het voertuig uiteindelijk volledig uit. Bij de bluswerken is wat schuim terechtgekomen op het water. Dit schuim is niet schadelijk en biologisch afbreekbaar. Het schuim drijft richting Alveringem. De Vlaamse Waterweg werd op de hoogte gebracht.

Brandweer Westhoek

Daron Mertens
27 september 2021