Lo-Reninge

20-tal banden lek gestoken: politie start onderzoek

Daron Mertens
1 oktober 2021
De lokale politie Spoorkin is een onderzoek gestart nadat een 20-tal autobanden zijn lek gestoken in Lo.

De feiten gebeurden in de nacht van donderdag op vrijdag in de omgeving van de Markt, Romanestraat, Weststraat, Ooststraat en de Rozestraat. De auto-eigenaars stelden vrijdagmorgen het vandalisme vast en verwittigden de politie. “Op vrijdagavond stond de teller reeds op acht gedupeerden, met wie afspraken zijn gemaakt om een van de komende dagen officieel aangifte te komen doen. Op basis van die aangiftes starten we een onderzoek op en hopen we een verdachte in beeld te krijgen”, aldus commissaris Fonteyne.

Personen die nuttige informatie of camerabeelden hebben worden door de politie gevraagd om dat te komen melden. “Het is mogelijk dat er nog meer slachtoffers zijn dan dat er nu al bekend zijn. Ook zij vragen we natuurlijk om een klacht te komen indienen, om een zo volledig mogelijk dossier te hebben”, besluit de commissaris.

Daron Mertens
1 oktober 2021

ONZE SPONSORS

Met maandelijks gemiddeld 20.000 unieke bezoekers biedt Het Alveringems Nieuws alle bedrijven en handelaars uit de streek, een spotgoedkoop platform aan om te adverteren.

Dankzij jullie bijdrage kunnen wij de inwoners van Alveringem en omstreken een gratis en kwalitatief hoogstaand nieuws bezorgen, elke dag opnieuw.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze krant? Contacteer ons dan via redactie@t-alveringems-nieuws.be