Alveringem

Drie huiszoekingen in kader van drugsonderzoek

Daron Mertens
5 oktober 2021
De politie viel maandag binnen in drie woningen in Alveringem in het kader van een drugsonderzoek.

Op maandag 4 oktober werden vier huiszoekingen met mandaat uitgevoerd. Deze bevelen werden uitgevaardigd door de onderzoeksrechter van Veurne op basis van inlichtingen naar cannabishandel in de regio. Het onderzoek wordt gevoerd door een gemengd team van de recherches van PZ Spoorkin en Westkust. “Bij de huiszoekingen in Alveringem en Nieuwpoort werd 270 gram cannabis, 68 gram hasj, 3145 euro aangetroffen en in beslag genomen. Ook heel wat gebruikersmateriaal en zaken die wijzen op drugshandel werden aangetroffen. Vier personen werden van hun vrijheid beroofd”, aldus het parket van Veurne.

De drie personen uit Alveringem (22, 26 en 19) zijn vrijgelaten onder voorwaarden. De man (23) uit Nieuwpoort is aangehouden door de onderzoeksrechter.

Daron Mertens
5 oktober 2021