Lo-Reninge

Modder veroorzaakt slippartij vrachtwagen

Daron Mertens
11 oktober 2021
Een vrachtwagen is maandagmorgen gekanteld in de Sperlakenstraat in Lo-Reninge.

Een vrachtwagen met Franse nummerplaat begon rond 7 uur te schuiven door de modder op de weg, veroorzaakt door oogstende landbouwers. De vrachtwagen kantelde in de gracht en de lading, veevoeder in de vorm van luzernekorrels, kwam op de rijbaan terecht. De Franse bestuurder raakte lichtgewond, maar vond een medische check-up in het ziekenhuis niet nodig. De brandweer stond in voor het opruimen van de lading korrels en het opkuisen van de modder op de weg. De Sperlakenstraat is volledig afgesloten, tot de takelwerken achter de rug zijn.

De brandweer diende rond 9 uur ook in de Clamarastraat in Pollinkhove de rijbaan met modder te reinigen.

 

Daron Mertens
11 oktober 2021