Alveringem

Voormalig uitbaatster café De Nieuwe Herberg overleden

Daron Mertens
29 oktober 2021
Magda Decroos, voormalig uitbaatster van café De Nieuwe Herberg, is op 77-jarige leeftijd overleden.

Magda, beter bekend als ’tante Magda’, overleed vrijdag 22 oktober in woonzorgcentrum Sint-Anna in Bulskamp. Tussen 1972 en 1989 was ze de uitbaatster van café De Nieuwe Herberg in Alveringem. In 1989 liet Magda haar café over en verhuisde ze met haar echtgenoot Willy naar Proven. Haar echtgenoot overleed in 2010. Enkele jaren later werd Magda ziek en sinds drie jaar verbleef ze in woonzorgcentrum Sint-Anna in Bulskamp, waar ze op vrijdag 22 oktober zachtjes ingeslapen is.

Magda laat een zoon Geert Onraet-Deschodt en een schoonzoon Kurt Devriendt achter. Op zaterdag 30 oktober wordt om 10.30 uur afscheid genomen in de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinen Kerk in Koksijde-Bad. De begrafenis in de familiegrafkelder op de begraafplaats van Alveringem zal op een later tijdstip plaatsvinden.

Daron Mertens
29 oktober 2021