Groot-Alveringem

Goodiebags uitgedeeld in basisscholen

Daron Mertens
11 november 2021
Het Huis van het Kind heeft in de Alveringemse basisscholen goodiebags uitgedeeld.

Het Huis van het Kind Alveringem – Veurne is er voor ouders, kinderen en jongeren tot 25 jaar. Je kan er voor allerlei vragen terecht over opvoeding, opvang, schoolproblemen of de zoektocht naar hobby’s. Er zijn in Alveringem en Veurne 6 antennepunten waar ze je kunnen helpen met vragen of verwijzen naar de juiste organisatie of partners. In Alveringem is dat het gemeentehuis in de Sint-Rijkersstraat.

Eén van de zaken die het Huis van het Kind nog doet is werken aan preventie. Daarom gingen schepen voor Sociale Zaken Karolien Avonture (Gemeentebelangen) en Meloika Verweirder, diensthoofd Mens en Vrije Tijd, naar alle scholen van Alveringem met goodiebags. In deze goodiebags zat een tandenborstel, tandpasta, een beker en een stappenplan om correct tandjes te poetsen. Deze actie werd warm onthaald bij alle scholen. Er werden 489 zakjes uitgedeeld.

Schepen voor Sociale Zaken Karolien Avonture (Gemeentebelangen) en Meloika Verweirder, diensthoofd Mens en Vrije Tijd. Foto: Het Alveringems Nieuws

Daron Mertens
11 november 2021