Izenberge

Verkeershinder in Izenbergse dorpskern door wegenwerken

Daron Mertens
3 december 2021
Op maandag 6 december 2021 starten er herstellingswerken aan het wegdek in de Izenbergestraat in de dorpskern van Izenberge.

“De werken situeren zich vooral in het gedeelte dat in betonklinkers aangelegd is tussen de Beauvoordestraat en de kasseistrook in de Izenbergestraat. De doorgang zal in de Izenbergestraat tussen de Beauvoordestraat en de Groenestraat onderbroken zijn voor alle verkeer tot vrijdag 7 januari 2022, onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Dit is de periode voor uitvoering van de werken en de uithardingsperiode”, aldus schepen van Openbare Werken Jacques Blanckaert (Gemeentebelangen CD&V).

De Izenbergestraat is in deze periode vanaf de Groenestraat tot aan de werfzone (huisnummer 133/114) enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Vanaf de woningen met huisnummer 133 en 114 tot aan de kruising met de Beauvoordestraat zal in die periode geen verkeer mogelijk zijn. De omleidingen zullen plaatselijk aangeduid worden.

Daron Mertens
3 december 2021