Gijverinkhove

‘De drie ridders’ krijgt vermelding in Gault & Millau

Daron Mertens
18 december 2021
Restaurant 'De drie ridders' in Gijverinkhove heeft een vermelding binnen in de nieuwste gids van Gault & Millau.

Deze week werd de nieuwste editie van de bekende restaurantgids Gault & Millau voorgesteld. In tegenstelling tot vorig jaar werd er door de recensenten geen rekening meer gehouden met eventuele beperkingen, opgelegd door corona-maatregelen. Enkele bekende namen zagen hun score in de gids dalen, maar waar verliezers zijn, zijn er ook winnaars.

Het restaurant van Bart Van Renterghem (23) en Emily Bauden (24) is pas zeven maanden open, maar haalt nu reeds een vermelding binnen in de nieuwste gids van Gault & Millau. Het jonge koppel kocht nog geen jaar geleden dit karaktervolle pand.

Emily Bauden (24) en Bart Van Renterghem (23) van restaurant De drie ridders.

Daron Mertens
18 december 2021