Lo-Reninge

Thermocar scant gevels in Lo-Reninge

Daron Mertens
25 januari 2022
Indien de weersomstandigheden het toelaten, zullen vanavond 25 en morgenavond 26 janurari de gevels in Lo-Reninge gescand worden op energieverlies.

De thermocar van WVI rijdt dan door de straten van deze Westhoekgemeente om de voorgevels te scannen op energieverliezen. Via een unieke warmtefoto wordt het energieverlies van de huizen zichtbaar gemaakt. De inwoners uit Lo-Reninge krijgen gratis een persoonlijke warmtefoto van hun gevel en kunnen daarna rekenen op gratis renovatieadvies van Energiehuis Westhoek. Op die manier worden de inwoners ondersteunt om energie te besparen en de uitstoot te verminderen.

Via een unieke warmtefoto wordt het energieverlies van de huizen zichtbaar gemaakt.

Daron Mertens
25 januari 2022