Lo-Reninge

Wagens belanden in veld na botsing

Daron Mertens
17 februari 2022
Woensdagnamiddag raakten twee personenwagens betrokken bij een zware botsing langs de Tempelare in Lo-Reninge.

Bestuurder H.D. uit Zwevegem reed op de N8 ter hoogte van de Tempelare richting Ieper. Hij vertraagde om een een private weg naar een hoeve in te draaien. Bestuurder J.D. uit Wevelgem reed enkele auto’s achter de Zwevegemnaar en haalde de traag rijdende voertuigen voor hem allemaal in. Op dat moment draaide H.D. links af en reed J.D. in de flank van H.D. De Mercedes eindigde met de neus in de gracht, maar de Peugeot denderde een eind verder over een akker en kwam meer dan tien meter verder tot stilstand in de modder.

Beide bestuurders konden zelf hun voertuig verlaten en raakten niet gewond. De beschadigde wagens werden getakeld.

 

 

Daron Mertens
17 februari 2022