Groot-Alveringem

Deel kinderspullen in het mamadepot

Daron Mertens
18 februari 2022
Ferm richt in kapelanij Verschaeve een mamadepot in. Het gemeentebestuur stelt daarvoor enkele lokalen ter beschikking.

Het Mamadepot wordt een kringwinkel, specifiek met tweedehands spulletjes voor baby’s, kleuters en kinderen tot 18 jaar. Je vindt er kleren, speelgoed, buggy’s, bedjes, teddyberen, fietsjes en kinderboeken. Jonge moeders en toekomstige mamma’s vinden hier hun gading. Voor de spullen betaal je een klein prijsje. Het wordt ook een ontmoetingsplek, een speelplek en er zullen af en toe leuke workshops georganiseerd worden. Het gemeentebestuur stelt daarvoor enkele lokalen ter beschikking in de kapelanij Verschaeve.

Heb jij nog kinderspullen die je zelf niet meer nodig hebt? Breng ze (netjes en in bruikbare staat) gratis binnen in het mamadepot in de Sint-Rijkersstraat 22. Voor men spullen kan binnenbrengen dient men eerst contact op te nemen met Inge Rijckoort, stuurgroep medewerker, via ingerijckoort@gmail.com of 0495 70 81 24.

 

Daron Mertens
18 februari 2022