Lo-Reninge

Keuken loopt zware schade op na brand

Daron Mertens
1 maart 2022
Op een landbouwbedrijf in de Clamarastraat in Pollinkhove heeft een keuken zware schade opgelopen bij een brand.

De brand werd dinsdagnamiddag opgemerkt omstreeks 14.20 uur. In de keuken was er een hevige rookontwikkeling waargenomen, waardoor de brandweer werd verwittigd. De keuken bevindt zich in een loods met verschillende onderkomens voor seizoensarbeiders. Wellicht ontstond er een probleem ter hoogte van het gasfornuis tijdens het bereiden van eten. Een vrouw die aanwezig was in de keuken kon samen met haar kindje naar buiten vluchten. Ook twee honden en een kat konden tijdig ontkomen.

De leefruimte met daarin de keuken liep zware brandschade op. In de slaapkamers werd er rookschade vastgesteld.

Daron Mertens
1 maart 2022