Beveren

Duits dj-duo blikvanger op Techno event

Daron Mertens
5 maart 2022
Liefhebbers van Techno kunnen zich op 25 maart uitleven in de oude brouwerij Feys in Beveren-IJzer.

De oude brouwerij vormt al voor de vierde keer de unieke locatie voor het plaatselijke techno evenement. “Dit jaar kunnen we uitpakken met een Duitse blikvanger, namelijk SHDW & Obscure Shape”, aldus Gentenaar Arthur Depuydt (25), organisator en zaakvoerder van de organisatie PIVOVAR.

SHDW & Obscure Shape vormt een bekend dj-duo uit Stuttgart en stond ook al gepland bij de vorige editie in 2020. Op diezelfde avond ging echter de lockdown van start, waardoor de editie in het water viel. Nu, 2 jaar later, kunnen we ze eindelijk verwelkomen in de oude brouwerij. Daarnaast waren we door de coronacrisis ook genoodzaakt om een pop-upbar te organiseren in 2020 en 2021, omdat indoor events toen niet toegelaten waren.”

Lees verder onder de foto.

SHDW & Obscure Shape – Foto: Marc Schäfer

“Maar dat gaan we dit jaar niet meer doen. Wel staan er ‘open airs’, ofwel evenementen in open lucht, gepland deze zomer met misschien een afterparty binnen”, aldus Arthur. Hijzelf is onder andere verantwoordelijk voor de de financiën, boekings, planningen en de communicatie. Daarnaast kan hij voor de opbouw, afbouw en promotie van het evenement rekenen op zijn rechterhand Herman Lobert en andere helpers/vrienden.

Voor meer info over het evenement kunt u terecht op deze pagina.

Daron Mertens
5 maart 2022