Alveringem

Motorrijder botst tegen duiker: levensgevaar geweken

Daron Mertens
24 april 2022
Een motorrijder werd zondagvoormiddag in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis na een ongeval in Alveringem. Zondagavond bleek het levensgevaar geweken.

De motorrijder reed omstreeks 11.00 uur in de Steendamstraat in Alveringem toen het op een bepaald moment verkeerd liep. De 74-jarige man uit Koksijde kwam terecht tegen een stenen duiker. De motard werd weggekatapulteerd op het wegdek en de motor bleef verhakkeld achter in de berm.

Er waren geen derden bij het ongeval betrokken en er waren ook geen getuigen, want de motorrijder reed alleen. De man werd in levensgevaar overgebracht naar het AZ West in Veurne. Zondagavond bleek het levensgevaar geweken. De man houdt aan het ongeval een gebroken bekken en enkel over. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval is gebeurd.

Foto: Daron Mertens

Daron Mertens
24 april 2022