Lo-Reninge

Lo-Reninge ondertekent SAVE-charter van Ouders van Verongelukte Kinderen

Daron Mertens
27 april 2022
De gemeente Lo-Reninge ondertekende op woensdag 27 april het SAVE-charter.

Met het SAVE-Charter wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land. De gemeente wenst extra in te zetten op de veiligheid van de jeugd en in het bijzonder de schoolomgevingen. Ook het belang van verkeersveiligheid en aandacht voor voetgangers en fietsers kan niet genoeg onderstreept worden.

Door het charter te ondertekenen, geeft Lo-Reninge een duidelijk signaal om blijvend werk te maken van verkeersveiligheid.

Schepen van Mobiliteit Wout Cornette, mobiliteitsambtenaar Magali Decramer, algemeen directeur Lynn Claerhoudt, korpschef Peter Billiouw (PZ Spoorkin), commissaris Toon Fonteyne (PZ Spoorkin), Koen Van Wonterghem (gedelegeerd bestuurder vzw Ouders van Verongelukte Kinderen) en burgemeester Lode Morlion

Daron Mertens
27 april 2022