Groot-Alveringem

IJzervallei-bibliotheken organiseren zoektocht langs boekenruilkastjes

Daron Mertens
5 juni 2022
De IJzervallei-bibliotheken organiseren van 11 juni tot en met 11 juli een zoektocht langs de boekenruilkastjes in Alveringem en Lo-Reninge.

Reden daarvoor is de Dag van de Minibieb, op zaterdag 11 juni. Op het plexi-venstertje van de boekenruilkastjes in Alveringem, Diksmuide, Houthulst en Lo-Reninge staan rebussen die telkens één woord voorstellen. Door de woorden te combineren kan men per gemeente een zin maken.

Uit alle ingediende formulieren wordt door een onschuldige hand per gemeente een winnaar geloot die beloond wordt met een geschenk. Mensen die de smaak te pakken hebben, kunnen ook alle zoektochten combineren en zo kans maken op de hoofdprijs.

Je vindt het deelnameformulier op deze website en bij de deelnemende bibliotheken.

De schepenen van Cultuur Wout Cornette van Lo-Reninge, Sylvie Thieren van Alveringem en Katleen Winne van Diksmuide

Daron Mertens
5 juni 2022