Lo-Reninge

Figuranten gezocht voor opnames ‘Chantal’

Daron Mertens
9 juni 2022
Voor de nieuwe fictiereeks 'Chantal' is de productie op zoek naar 120 figuranten.

De reeks draait rond Chantal Vantomme (Maaike Cafmeyer), de politieagente die bevriend was met de familie Welvaert in de reeks Eigen Kweek. Hiermee krijgt dit personage een heel eigen reeks, in een eigen universum met een heleboel nieuwe personages. Daarin worden Chantal en haar team gevolgd die enkele fictieve zaken moeten oplossen in ‘Loveringem’.

Binnenkort wordt een belangrijke scène gedraaid en daarvoor hebben ze uw hulp nodig. De productie zoekt 120 bezoekers die in een kerk willen zitten. De opnames gaan door in Lo-Reninge op donderdag 30 juni van 8.00 uur tot 14.00 uur. Er wordt een vergoeding voorzien. Wil je meedoen? Inschrijven kan hier.

Foto: VRT

Daron Mertens
9 juni 2022