Alveringem

Alveringem Goes Comedy met Gili en Hans Cools

Daron Mertens
6 augustus 2022
Gevestigde waarde Gili en opkomend talent Hans Cools brengen humor van de bovenste plank tijdens Alveringem Goes Comedy op 12 augustus in OC De Kwelle.

Gili is de artiestennaam van Lieven Gheysen, een Vlaams komiek, illusionist en mentalist. Hij verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow ‘Iedereen Paranormaal’ als antwoord op de mediastorm rond VTM-programma ‘Het Zesde Zintuig’. Sindsdien is hij een gekend figuur in de comedywereld. Met een heleboel humor gaat hij de strijd aan met zelfverklaarde helderzienden en paranormalen.

Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde, is een rijzende ster in de Vlaamse comedywereld. Hij schopte het tot de halve finale van Humo’s Comedy Cup 2018 en ging aan de haal met The Lunatic Comedy Award 2019.

Afspraak op vrijdag 12 augustus om 19.30 uur in OC De Kwelle in Alveringem. Een ticket kost 15 euro.

Gili

Daron Mertens
6 augustus 2022